Ez most egy egészségesebb változat lesz, de ha valaki nem akar a kalória és a szénhidráttartalmon spórolni, nyugodtan készítheti sima fehér liszttel és cukorral. 🙂
Hozzávalók:
Brownie:
Krémsajtos-málnás rész:
A vajat és a csokoládét felolvasztjuk, majd belekeverjük a nyírfacukrot és hagyjuk picit hűlni. Hozzáadjuk a vaníliakivonatot, és egyesével a tojásokat is, végül a lisztet, majd összekeverjük a tésztát. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát.
A málnát a nyírfacukorral összeturmixoljuk. A sajtkrémet a nyírfacukorral, a tojással és vaníliakivonattal simára keverjük. A brownie-ra öntjük a krémsajtos keveréket, erre pedig rákanalazzuk az összeturmixolt málnát, és egy hurkapálca, villa vagy kés segítségével csíkokat húzunk bele, hogy szép márványos legyen a teteje.
170-180 fokra előmelegített sütőben kb. 40-50 percig sütjük.